• rulerboy87

"De som flyter" en debutroman om desperation och smärta.

Uppdaterat: 25 maj 2021

Från 15 februari går det att beställa August Martinssons roman hos de flesta internetbokhandlarna bland annat på Adlibris.

Östgöta-Correspondenten skrev ett reportage den 26 Mars, tråkigt nog är det betalvägg...

Här kan du läsa Dagens Vimmerbys text om boken 23 Januari

Här nedan kommer lite korta utdrag från recensioner.


"Han är inte på drift som Sal Paradise. Han är slöjdlärare. Nyligen på skolan har ett par elever råkat se honom naken i ett omklädningsrum. Rektorn vidtar åtgärder och de grundlösa anklagelserna om att han skulle ha blottat sig för skolans tonårsflickor knuffar den psykiskt sköra Anton över kanten."

- Maria Küchen, Sydsvenskan 2021-05-08


“August Martinsson låter oss komma under skinnet på sin huvudperson med alla de desperata, smärtsamma känslor han går igenom och de självdestruktiva tillfälliga lösningar han anammar, ända in i slutet som ändå erbjuder en gnutta hopp.” – Rebecca Kjellberg, BTJ-häftet nr 6, 2021.“Som läsare kastas man rakt in i en stökig virvel av ångest, självförakt och dåliga vanor… August Martinsson beskriver sin huvudpersonens förfall rakt på sak med närgången detaljrikedom, drifter, behov, utsöndringar kroppsvätskor. Det är inget för känsliga läsare.”

-Fredrik Kylberg, Corren 2021-03-26August Martinssons debutromanen "De som flyter" kan beställas redan nu på de flesta bokhandlare!

138 visningar